Reisen

Forberedelsene
angående sikkerhet
Etappe 1
Canada/ Alaska

Etappe 2
Los Angeles til Mexico
Mellom Amerika
Sør Amerika
Start| << forrige -neste >>

Etappe 3
Australia
Etappe 4
Singapore/ Laos
Etappe 5
Kina/ Russland
Takk - til alle
som hjalp til med realiseringen
   

15.11. - 17.11.2014

Argentina: Buenos Aires


OBS: Lenker fra bildeoverskriftene med "(f)" bak går til tilsvarende album på facebook-siden min - der finner du mange flere flotte bilder!
15 til 19.11.14 - "Cyan Hotel", Recoleta, Buenos Aires (f)

Denne gangen var jeg super heldig. Flott beligenhet, kunne ikke vært bedre ved parkanlegget i bydelen Recoletta. Gunstig pris, tredjeparten av de fleste hotellene i området. Nyrenovert, resepsjon 24 timer, frokost, bad og alt stemte. Men naturligvis ikke livred kledd portier, bar og stor foaje.
15.11.14 – Første kveld i Buenos Aires (f)

Tyvefem meter fra hotellet hadde jeg sett en liten og hyggelig restaurant. Jeg var utrolig tørst, nå ville det smake med en øl. Det hadde gått i ”hundre” siden jeg stod opp. Nå var det på tide å senke skuldrene og puste ut med en velfortjent øl!
16.11.14 - Kirkegården i Recoleta (f)

Jeg slutter aldri å forundres over katolske gravskikker. Slike kirkegårder finner man spesielt i Italia og Spania. Bildene her viser det pompøse og for meg en grotesk gravstil. Håper de får hvile i fred. Et gravsted koster over USD 100.000,- i henhold til min reisehåndbok.
16.11.14 - Søndagen rundt Recoleta, Buenos Aires (f)

Det var tydelig at våren nå var kommet for fullt. Jeg syntes de "blå trærne" er veldig vakre der de blomstrer på bar kvist. Hele området omkranses av salgsboder, her selges mye bra kunsthåndverk blandet med en del juggel. Nå tidlig søndags morgen var selgerne igang med å bygge opp sine stands. Folk i alle aldre strømmet til parken. Med hunder, barn og barnebarn, ved middagstid var parkområdet begynt å bli vellfylt.
17.11.14 - Tango show i Buenos Aires! (f)

Jeg kunne ikke besøke Buenos Aires uten å se på et riktig tango show! Resepsjonen på hotellet bestilte på et av de beste. Det var meget bra, flott orkester, flotte dansere, god middag og flotte lokaler.
17.11.14 - En rusletur i Palermo, Buenos Aires (f)

Jeg hadde bestemt meg for å titte på den gamle bydelen i Palermo. Anbefalt i reisehåndboken. Gamle bygninger, trange gater, kafeer, restauranter og antikvitetsbutikker. Hyggelig område å rusle. Egentlig ikke mange fine fotomotiver. Det beste var mannen som luftet sine syv hunder.
Dette var den siste billedserien så langt fra turen.
20. november landet jeg på norsk jord igjen.
Jeg kommer tilbake med en serie fra henting av bilen i Bremerhaven. Og videre en oppsummering til slutt, men det vil ta noen uker!
Bilen er klar for henting i Bremerhaven 9. Desember 2014.
Så langt kan jeg si: Fra kai i Halifax 14.06.13 til kai i Montevideo 14.11.14 ble den utkjørte distansen 59.380 km! Ikke så verst!


 

 

 

 

 

 

 

Start| << forrige - neste >>
 
©2013 / webmaster: annale@online.no